?>
Logo Goals and Glamour

Ryan Babel en Ryan Donk spelen de komende drie seizoenen voor het Turkse Kasimpasa, zo meldt VI. De aanvaller van Ajax en de verdediger van Club Brugge tekeken een contract bij de ploeg die wordt gecoacht door ex-ajacied Shota Arveladze.

Babel tekende vorige zomer Ajax een contract voor één seizoen en dus neemt Kasimpasa de aanvaller nu transfervrij over. Babel maakte er nooit een geheim van, ook niet na de landstitel, dat hij naar Ajax kwam om zich weer in de kijker te spelen van Europese clubs en dat is dus gelukt. Wel gaat Babel, volgens eerder uitspraken van Johan Derksen, 1,3 miljoen euro per jaar verdienen in Turkije.

Kasimpasa werd afgelopen seizoen zesde in de Turkse competitie en hoopt met Donk en Babel een eerste stap te zetten naar de top van Turkije. De middenmoter is de vierde club van Babel, die eerder uitkwam voor Ajax, Liverpool, Hoffenheim en dus opnieuw Ajax. Voor Donk van Club Brugge betaalt Kasimpasa wel een vergoeding. De verdediger, die vorig seizoen nog in de belangstelling stond van Ajax, had nog een contract tot de zomer van 2014 bij de Belgen.

Trending

Versch!