?>
Logo Goals and Glamour

Doelman Maarten Stekelenburg gaat naar het Engelse Fulham. De doelman tekent een contract voor 4 jaar bij de Londense voetbalclub. Stekelenburg is afkomstig van AS Roma, waarvoor hij sinds 2011 speelde.

De voormalige keeper van Ajax is blij met de transfer. “Ik wilde graag naar Fulham en zij wilden mij graag hebben, welke voetballer wil er nou niet in de Premier League spelen? Ik ben blij dat de zaken snel zijn gegaan”, aldus Stekelenburg op de website van SportPromotion. In januari zag hij een overgang nog op het laatste moment afketsen.

De 54-voudig international komt vooralsnog niet in de plannen van bondscoach Louis van Gaal voor, maar heeft het wereldkampioenschap in Brazilië nog niet uit zijn hoofd gezet. “Ik wil natuurlijk heel graag in beeld blijven bij het Nederlands elftal, op het WK wil ik er absoluut bij zijn.”

De vergelijking met vd Sar wordt snel gemaakt. Hij speelde ook eerst voor Ajax en in Italië voordat hij naar Fulham ging. “Ik hoor dat verhaal uiteraard wel vaker, maar meer dan toeval is het toch niet”, zegt Stekelenburg. “Ik ga eerst op vakantie en richt dan het vizier op Fulham.”

Trending