?>
Logo Goals and Glamour

Sabia Boulahrouz en Rafael willen best nog wel een keer een kindje samen, maar nu nog niet: “Het zou wel heel snel zijn als ik nu al in verwachting zou zijn”, aldus de ex-vrouw van Khalid in Story. “Rafael zou op zich ook nog wel een keer vader willen worden.”

Vorige week werd gemeld dat Sabia al zwanger zou zijn van Rafael. Zo zou ze zelfs al bij de gynaecoloog zijn gezien. “Onzin. Ik ben niet zwanger. Rafael en ik gaan eerst lekker van elkaar genieten, en dan kunnen we altijd nog kijken of we samen een kindje willen.”

De twee hebben het ook ontzettend leuk samen en Sabia zou niet anders meer willen momenteel: “Rafael is een echte gentleman. Elke dag met hem is een feestje. Ik kan echt zeggen dat ik de gelukkigste vrouw op aarde ben.”

Over haar relatie met Sylvie, ex van Rafael en haar beste vriendin, is ze ook open: “Ik heb alles eerlijk aan haar verteld en het was goed. Sylvie had er totaal geen moeite mee. Het is begrijpelijk dat het voor haar wel even moeilijk was toen het nieuws over mij en Rafael ook bij de buitenwereld bekend werd.”

De vriendschap tussen de twee voetbalvrouwen is wel minder hecht dan een half jaar geleden. Maar dat kom ook omdat ze het allebei ‘erg druk hebben’, zegt Boulahrouz.

Trending