Dit zijn de 10 scharrels van Ronaldo

zaterdag 16 januari 2016 om 13:51 door Redactie

De waslijst van Ronaldo’s liefjes is lang, zowel tijdens zijn relatie met topmodel Irina Shayk als daarna. Om wat orde in de chaos te scheppen, maakten wij dit ultieme overzicht van Ronaldo-scharrels. Eén ding is zeker: of de Real Madrid-ster is een ware player, of hij is voornemens een harem te beginnen. Of de roddelbladen verkondigen onzin, natuurlijk.

10. Scharrels in het Shayk-tijdperk

Ronaldo doet rondborstige Braziliaanse tijdens relatie

© Facebook

Dat Cristiano Ronaldo tijdens zijn relatie met Irina Shayk bepaald niet hondstrouw was, is bekend. Zo schijnt hij een scheve schaats te hebben gereden met deze Chileense playmate en een rondborstige Braziliaanse. Foei, Ronnie!

9. Meisje in Las Vegas

Als Cristiano Ronaldo een telefoon vindt in Las Vegas, behoort die natuurlijk niet tot een gokverslaafde met overgewicht, maar een bloedmooie dame. Nadat Ronaldo de telefoon had terugbezorgd, greep hij zijn kans!

Ronaldo vindt telefoon, date eigenaresse

© Instagram

8. Cara Delevingne

Is Cara Delevingne de nieuwe liefde van Ronaldo?

© Instagram

Deze bloedmooie actrice werd samen met Ronaldo gespot bij de Formule 1 in Monaco.

7. Nataly Rincon

Deze schaarsgeklede schone doet Ronaldo

© Instagram

Het meest recente liefje van de Real Madrid-ster. Nataly Rincon, een Colombiaans model, werd tijdens Oud & Nieuw gespot aan de arm van Ronaldo.

6. Badr Hari

Ronaldo doet Badr Hari

© Instagram

Badr breekt nogal met de traditie van Ronaldo’s andere scharrels. Hij is in plaats van een volslank model namelijk een gespierde kickbokser. En oh ja: hij is een man. CR7 zou zijn ‘mattie’ verdacht vaak bezoeken in diens thuisland Marokko en zelfs een luxe hotelsuite voor Badr en hij hebben geboekt. Kinky.

5. Melanie Martins

Is dit de nieuwe chick van Ronaldo?

© Instagram

Na het gerucht dat Ronaldo wekelijks naar Marokko vliegt voor een gay-relatie met Badr Hari, dook een counter-argument op: hij zou dat doen voor het Portugees-Franse model Melanie Martins, die ook in het land verblijft.

4. Lucia Villalon

Lucia Villalon

© Instagram

Het oog van Ronaldo zou tijdens een Gala van de Gouden Bal zijn gevallen op deze Spaanse presentatrice van Real Madrid TV. Na dat gerucht (in 2014) hebben we echter weinig meer over deze affaire vernomen.

3. Vanessa Huppenkothen

Vanessa Huppenkothen vriendin van Cristiano Ronaldo

© Instagram

De mooie verslaggeefster Vanessa Huppenkothen is een oude bekende van het WK 2014 en dat zou ook de plek zijn waar Ronaldo haar heeft gespot. Kort daarna zagen we Vanessa echter in intieme pose met een oud-teamgenoot van CR7.

2. Marisa Mendes

Dit is de nieuwe vriendin van Ronaldo

© Instagram

Het lijkt een match made in heaven: Ronaldo die valt voor de dochter van zijn zaakwaarnemer, tevens één van zijn beste vrienden. Het gerucht verscheen onlangs, maar sindsdien hebben we er weinig meer over vernomen.

1. Maja Darving

10 mogelijke scharrels Ronaldo

© Instagram

Dit Deense snoepje werd gespot bij de wedstrijd van Real Madrid tegen Malmo en dus gingen Portugese en Deense media er maar vanuit dat ze het met Ronaldo doet.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
0x
WTF
2x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!