Logo Goals and Glamour
“Rafael lacht om Sabia, Sylvie verlaat Duitsland”
© YouTube

januari 2016 • Shownieuws

“Rafael lacht om Sabia, Sylvie verlaat Duitsland”

Het moet raar lopen als Rafael van der Vaart, Sabia Engizek en Sylvie Meis ook in 2016 niet de roddelbladen sieren. Privé creëert vast zijn eigen nieuws, door een medium te vragen naar de toekomst van het olijke drietal.

Orakel Liesbeth van Dijk weet bijvoorbeeld zeker dat Rafael niet samen blijft met zijn huidige liefde, de piepjonge Christie. “Dat is geen blijvertje”, aldus de dame. “Rafael heeft zijn vrijheid nodig, maar vindt het wel fijn om iemand om zich heen te hebben wanneer het hem uitkomt.”

Liesbeth vervolgt: “Om Sabia moet hij eigenlijk wel lachen. Hoe zij de media blijft bespelen, vindt hij wonderlijk.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De waarzegster heeft echter ook groot nieuws over Sylvie, de beeldschone ex van Raf. “Ze gaat verhuizen naar een Engelstalig land”, onthult het medium. “Daar zal ze ook gaan werken. Sterker nog, ze gaat daar echt doorbreken. Ook vindt ze er haar grote liefde. Iemand die daar vandaan komt en met wie ze een langdurige relatie krijgt.”

Klinkt allemaal heel spannend, maar wij voorspellen alvast dat Sylvie ook dit jaar vele malen uit de kleren gaat. Daar hebben we niet eens een glazen bol voor nodig!

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour