Dit zijn de 10 heetste chicks van 2015

donderdag 31 december 2015 om 14:32 door Redactie

De sportwereld een mannenwereld? Vrouwen domineren toch echt op Goals and Glamour! Zwangere voetbalvrouwen, misschien zwangere voetbalvrouwen, poedelnaakte Latina dames, lekkere scheidsrechtsters, een legendarische Nederlandse sportvrouw, Sylvie, Yolanthe… Dit zijn de 10 heetste chicks van 2015.

10. Uit de kleren voor het team

Het is kennelijk een Zuid-Amerikaans gebruik: mooie dames die uit de kleren gaan als hun team een belangwekkende prestatie neerzet. Sterker nog, we zagen een Venezuelaanse zelfs een trooststriptease doen toen haar land werd uitgeschakeld op de Copa Amerika. Dan waren er ook nog dames die een nietsonthullende kerstkalender maakten voor het goede doel. Nee hoor, klagen doen we niet…

Roeiclub uit de kleren

© Facebook

Chileense uit de kleren na Copa-winst

Heerlijk model uit de kleren na bekerwinst

© Twitter

Miss Bum Bum uit de kleren voor club

© Instagram

HOT

9. De chick van Zivkovic

Alle verwachtingen ten spijt; Ajax-spits Richairo Zivkovic bakte er helemaal niets van in 2015. Misschien dat zijn vriendin voor wat te veel afleiding zorgde.

De vriendin van Zivkovic

© Instagram

© Instagram

© Instagram

8. Lekkere scheidsrechtsters

Vrouwelijke scheidsrechtsters, het is een relatief nieuw fenomeen in de voetballerij. Als ze er allemaal zo uitzien als deze exemplaren, kunnen wij het alleen maar toejuichen!

Fernanda Colombo, lekkere scheidsrechter

© Twitter

Fernanda Colombo, lekkere scheidsrechter

© Twitter

Lekkerste scheidsrechtster ter wereld

Fan van AC Milan, zo te zien. © Instagram

7. Stephanie Bertram Rose

En opeens was daar Stephanie Bertram Rose, een kakelverse voetbalvrouw. Deze Brusselse schone is de wederhelft van Gregory van der Wiel en schroomt als lingeriemodel uiteraard niet om uit de kleren te gaan.

Stephanie Bertram Rose, vriendin van Gregory van der Wiel.

Hele mooie bloemkolen! © Youtube

Stephanie Bertram Rose tongt vrouw

Spetter pieter pater. © Instagram

6. Helene Hendriks

De bloedmooie verslaggeefster van FOX Sports. Er schijnen dus mannen te zijn die dit heerlijke schepsel geen hand willen geven.

FOX Sports-chick uit de kleren

© Pro Shots

© Twitter

© Twitter

5. Eva Carneiro

Roemloos gedumpt door José Mourinho, maar ze blijft voor altijd in ons hart. Misschien is er weer een plaatsje voor de bevallige teamarts bij Chelsea, nu de ‘Not so special one’ de laan uit is gestuurd.

Sexy teamarts Eva Carneiro moet heel wat verduren

Tja… © Youtube

Eva Carneiro getrouwd

© Twitter

4. Sabia

We ontkomen er niet aan om Sabia in dit lijstje te zetten. Ze sierde bijna wekelijks de roddelrubrieken: gebroken met Rafael, zwanger van Rafael (of toch niet) en vervolgens het treurige nieuws over een miskraam. Maar was ze wel écht in verwachting? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

© Facebook

© Facebook

Sabia verliest opnieuw kindje

© Instagram

3. Sylvie Meis

Al vanaf het eerste uur een vaste gast in onze chick-rubriek: Sylvie Meis, Rafael van der Vaart’s bloedmooie ex, die nog altijd de ene na de andere stomende shoot voor Hunkemöller afwerkt. Het blijft een mysterie waarom Raf haar labiele ex-vriendin (zie vorige) boven haar verkoos.

Sylvie Meis lekkerste tieten

© YouTube / Hunkemöller

 

2. Yolanthe

Het was Yolanthe dat de klok sloeg dit jaar, ook als ze er niet bij was. Zo liet Wesley Sneijder met deze actie weten dat zijn mooie wederhelft in verwachting was (kostbaar tijdsverlies, zo is gebleken). Ondanks haar zwangerschap liet Yo in 2015 meer van haar lichaam zien dan ze ooit deed!

1. Dafne Schippers

Al die lekkere wijven die de revue passeerden ten spijt, we ontkomen er natuurlijk niet aan om onze eigen Dafne Schippers op nummer #1 te zetten. Haar legendarische prestatie op de 200 meter is hopelijk een voorbode voor veel meer op de Olympische Spelen van 2016.

Dafne Schippers: dit zijn de 10 heetste chicks van 2015

© Pro Shots

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
0x
WTF
22x
SEXY
2x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!