Dit zijn de 10 schokkendste schandalen van 2015

woensdag 30 december 2015 om 13:53 door Jildert

Het was me het jaartje weer wel! Laten we maar stellen dat wij weinig moeite hebben om onze pagina’s te kleuren met de ene na de andere pikante rel. Hitsige voetballers, een Islamitische speler die een hand weigert, uitgelekte sekstapes, het is slechts een kleine greep uit het sportjaar 2015. Wij hebben de 10 schokkendste schandalen voor je op een rij gezet. Genot!

10. Fellaini’s bedgeheimen onthuld

Marouane Fellaini wist dit jaar maar één ding verborgen te houden en dat was de bovenkant van zijn hoofd (haha). Veel vrouwen hadden kennelijk een appeltje te schillen met de Rode Duivel, wiens opvallende bakkus voortdurend de tabloids sierde. Hij had kortstondige affaires met een pornoster en een playmate en smeekte een vrouwelijke fan om seks. Ook mochten we vernemen dat moeder natuur hem goed bedeeld heeft, maar hij bar weinig kan met zijn grote stokbrood. Doffe ellende met die gekke wijven, dus wij wensen Marouane in 2016 een saaie relatie met een Turnhoutse boerin toe.

fellaini-doet-heerlijk-model-2

9. Sneijder regelde Yolanthe TIJDENS relatie Jan Smit

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen: het was een vreemde combi, die toch twee jaar stand hield! We kwamen er dit jaar achter dat Wesley Sneijder hoogstpersoonlijk een einde maakte aan het liefdesverhaal. De kleine middenvelder ontfutselde Yo’s 06 via een journalist en verleidde haar met Spaanstalige berichtjes. Kort daarna braken Jan en Yolanthe en werd de dame tongend met Sneijder gespot. Heel smooth, Wes.

Wesley en Yolanthe voor de rechter

© Pro Shots

8. Barazite weigert hand verslaggeefster

Half Nederland viel twee maanden geleden over FC Utrecht-aanvaller Nacer Barazite heen, toen de Islamitische speler weigerde FOX Sports-chica Helene Hendriks een hand te geven. Helene had er geen problemen mee, maar Johan Derksen plaatste de subtiele kanttekening dat Barazite maar voor het nationale team van IS moest gaan spelen. Live and let live, zeggen wij.

Islamitische Utrecht-speler weigert hand FOX-verslaggeefster

© Twitter

7. Peter R. de Vries klapt niet voor Cruijff

Kort na de bekendmaking dat Johan Cruijff is getroffen door longkanker, verscheen op Facebook een oproep om bij elk Eredivisie-duel te applaudiseren voor de voetballegende. Indrukwekkende, staande ovaties in de 14e minuut waren het gevolg, maar ‘toevallig’ richtte de camera zich ook op Peter R. de Vries, wiens handen niet op elkaar gingen. De aversie van de misdaadverslaggever jegens Cruijff is bekend, maar zelf zei hij dat het allemaal nergens op sloeg.

Peter R. reageert: "Slaat echt nergens op."

© NOS

6. Memphis en Van Persie maken fittie

Een kinderachtige ruzie tussen Robin van Persie en Memphis Depay is tekenend voor de staat waarin ons nationale elftal verkeert. Hoewel Danny Blind aangaf dat er weinig aan de hand was, wist VI meer: Memphis zou Van Persie tijdens de training geen assist hebben gegeven, hetgeen hem op de toorn van de Oranje-routinier kwam te staan. De ruzie ging door tot tijdens het diner, waar RvP zijn jonge teamgenoot vroeg of hij soms dacht een grote jongen te zijn. Waarop Memphis fijntjes terugkaatste: “Spelen grote jongens dan bij Fenerbahce?” Ai…

Deze actie van Memphis maakte van Persie woedend

© Pro Shots

5. Mourinho dumpt sexy teamarts

José Mourinho is zelf lang en breed weg bij Chelsea, maar stuurde eerst nog even de publiekslieveling de laan uit. Dan hebben we het natuurlijk over de bevallige Eva Carneiro, Chelsea’s bloedmooie teamarts. Ex-dokter dus inmiddels, omdat Mourinho vond dat de dame wat te lang de tijd nam bij een blessurebehandeling. Hij schold haar naar verluidt de huid vol en wilde daarna niet langer met haar door één deur. Eva laat het niet over één nacht ijs gaan en klaagt Chelsea aan. Wordt vervolgd dus.

Sexy teamarts Eva Carneiro moet heel wat verduren

Tja… © Youtube

4. PSV’ers en Ajacied beuken erop los

Voor maar liefst drie Eredivisie-spelers was het allesbehalve vrede op aarde rond de kerstdagen. Eerst beukte Maxime Lestienne er op los in Eindhoven en werd samen met PSV-teamgenoot Jeroen Zoet in de kraag gevat, daarna bleek ook Kenny Tete opgepakt omdat hij een robbertje had gevochten in een coffeeshop. Lestienne en Zoet kwamen er met een boete vanaf, de Ajax-verdediger moet nog voor de rechter verschijnen.

Politie sleept Lestienne aan nek mee

Lestienne wordt aangepakt. © Twitter

3. Jack van Gelder verlaat WOEST eigen afscheidsfissa

Het kan je moeilijk ontgaan zijn dat Jack van Gelder aan het begin van het seizoen vertrok bij de NOS. Het afscheid van de coryfee kon niet onopgemerkt voorbij gaan en dus was op Radio 1 een afscheidsshow voor de kale voetbalverslaggever gepland. Jack rekende op vele veren in zijn reet, maar kwam van een koude kermis thuis: iemand had het bizarre idee opgevat een chagrijnige voetbalverslaggever én Johan Derksen uit te nodigen. Die arme Jack werd volledig met de grond gelijk gemaakt en  wilde niet meer aanschuiven. Pijnlijk.

Jack van Gelder weg bij de NOS

© NOS

2. Ronaldo ging vreemd met tig vrouwen… of Badr?

Het glamourkoppel Irina Shayk en Cristiano Ronaldo brak begin dit jaar en de reden bleek behoorlijk voorspelbaar. Ronnie schijnt zich namelijk te goed te hebben gedaan aan andere vrouwen. Veel andere vrouwen. Tientallen, kennelijk. Een aantal van die rondborstige veroveringen klapte uit de school, terwijl Irina aangaf op zoek te gaan naar een eerlijke en trouwe man. Daarmee is nog niet alles gezegd: de laatste weken wordt beweerd dat Ronaldo wekelijks naar Marokko vliegt om een gay-romance met kickbokser Badr Hari te onderhouden. Tja.

Dit is waarom Irina Shayk niet in Ronaldo's film zit

Irina, de heerlijke ex van Ronaldo. © Instagram

1. De treurige saga van Rafael en Sabia

De bizarre liefdesperikelen tussen Rafael van der Vaart en Sabia Engizek, het lijkt een verhaal zonder eind. Dit jaar kwam er doodleuk een hoofdstuk bij: Sabia en Raf gingen in de zomer uit elkaar, maar kort daarna beweerde de full-time voetbalvrouw zwanger te zijn. Terwijl de roddelpers er nog niet uit was of dat echt het geval was, beweerde het management van Sabia afgelopen maand dat de Duitse een miskraam had. Vanuit het kamp Rafael intussen… oorverdovende stilte.

© Facebook

© Facebook

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
2x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!