?>
Logo Goals and Glamour
Van der Vaart gekraakt: “Je bent een zielige man”
© Twitter

In alle commotie rondom zijn ex Sabia Engizek blijft Rafael van der Vaart opvallend stil. Facebooken doet Raf niet meer, maar zijn fans natuurlijk wel. Alhoewel, fans…

Op de social media krijgt Van der Vaart er flink van langs, omdat hij zich weigert te roeren in Sabia’s situatie. De dame had deze maand naar verluidt een miskraam, maar er wordt getwijfeld of ze wel echt zwanger was. En mocht dat zo zijn: of het kind dan wel van Rafael was.

De Facebookers vinden het echter een schande dat Raf zijn ex niet steunt. “Jouw gedrag is teleurstellend”, schrijft iemand. “Jouw moeder heeft je niet opgevoed tot een nette man. Jij kan alle speculaties over Sabia een halt toe roepen met slechts een paar zinnen. Help haar.”

“Wat ben jij toch een hopeloos mannetje je raakt geen skipibal en laat je exen stikken wat een onopgevoed jong ben jij”, stelt een ander.

“Jij bent een zielige man”, is iemand nog harder. “Door jou kon de pers Sabia lastigvallen.” Weer een ander houdt het helemaal kort en krachtig: “Wat ben jij een klootzak.”

Trending