?>
Logo Goals and Glamour
Sabia stalkt Rafael
© Instagram

Shownieuws

Sabia stalkt Rafael

Sabia Engizek, de ex van Rafeal van der Vaart, lijkt compleet bezeten te zijn van de voetballer. De zwangere ex wil precies weten waar hij is, wat hij doet en wat zijn ‘laatst gezien’ op WhatsApp is. Ook scant ze iedere dag de sociale media om te checken of er nog nieuws is over Rafael.

Artikel verder na advertentie

De ex baalt er vooral van dat ze zelden contact heeft met de middenvelder. Ze mist hem, vertelt een bron aan het Duitse magazine Closer. “Ze probeert ook achter allerlei andere informatie te komen. Waar hij is, wanneer hij weer in Hamburg is, en wat hij allemaal uitvoert”, aldus de anonieme persoon.

Artikel verder na advertentie

Sabia beweert dat ze in februari een baby krijgt en zegt dat Rafael de vader is. De middenvelder zou te weinig aandacht aan haar besteden en heeft inmiddels zelfs een nieuwe vriendin.

Artikel verder na advertentie

De dame zegt dat haar ex toch weer een rol gaat spelen in haar leven, als de baby er eenmaal is. Ze vindt Rafael een goede vader en hij zal dan ook goed voor hun kind zorgen. De werkloze Sabia weet nog steeds niet waarom er een breuk is ontstaan in de relatie tussen haar en Rafael. Alles was te perfect, denkt de bron.

© Facebook

© Facebook