?>
Logo Goals and Glamour

Ruud van Nistelrooy is alweer een seizoen gestopt, maar was vandaag toch weer eens trefzeker. In een benefietwedstrijd voor Unicef en de MU Foundation streden legendes van Manchester United en Real Madrid op Old Trafford tegen elkaar.

Onder andere oude bekenden als Luis Figo en Zinedine Zidane waren op het veld te zien. Naast ‘Van the Man’ waren er ook meer Nederlanders aanwezig: bij Manchester United stond Jaap Stam laatste man en Edwin van der Sar op doel.

Omdat Van Nistelrooy natuurlijk voor zowel Madrid als United heeft gespeeld kwam hij voor beide ploegen een helft in actie. In het shirt van de ‘Reds’ schoot hij de bal in de tweede helft snoeihard in de kruising. Alsof hij nooit is weggeweest, jubelden de commentatoren.

Het doelpunt van de oud-international resulteerde overigens niet in een overwinning voor United: Real Madrid won met 1-2.

Ruud was echter tevreden na afloop. “Ik keek er echt naar uit om terug te komen en hier te spelen,” aldus de goalgetter. “Het was een fantastische dag en het spelen van een helft voor beide teams was fantastisch. Het was geweldig om tussen al deze briljante spelers te lopen.” Van Nistelrooy speelde van 2001 tot en met 2006 bij United. Daarna verkaste hij naar Madrid, waar hij nog vier seizoenen actief was.

Trending

Versch!