Logo Goals and Glamour
Wegsturen Oranje-talenten heeft pikante reden
© Pro Shots

november 2015 • Shownieuws Voetbalnieuws

Wegsturen Oranje-talenten heeft pikante reden

Aron Winter had het afgelopen weekend helemaal gehad met drie jonge talenten van zijn ploeg Oranje onder-19. De bondscoach stuurde Bilal Ould-Chikh, Calvin Verdonk en Sherel Floranus per direct naar huis, met als verklaring dat de drie ‘onprofessioneel gedrag’ vertoonden.

‘Goed geïnformeerde bronnen’ weten echter aan het AD te melden dat er een pikante reden is voor de exit van de jongelingen. In plaats van een spelletje kaarten of een potje FIFA vermaakten zich op hun kamer met het nodige vrouwelijk schoon.

Nu zijn voetballers een schandaaltje niet vreemd, maar tijdens een trainingskamp van de nationale ploeg wordt toch verwacht dat de focus op iets anders ligt. De drie voetballers moeten zich vandaag bij hun club verantwoorden voor hun gedrag.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het incident is nog eens extra pijnlijk omdat de drie veelbelovende talenten zijn. Ould-Chikh sprong in het oog bij FC Twente en werd opgepikt door Benfica (waar hij nauwelijks speelt), terwijl Verdonk vorig seizoen debuteerde in het eerste van Feyenoord.

Logo Goals and Glamour