?>
Logo Goals and Glamour

Voetbal International is nog altijd razend populair, maar de band tussen hoofdrolspelers Johan Derksen en Wilfred Genee is niet anders dan slecht te noemen. De twee wisselen achter de schermen van de talkshow geen woord meer met elkaar.

Dit vertellen mensen van het programma in De Telegraaf. “Was er eerder nog sprake van een haat-liefdeverhouding, nu is er alleen nog maar één grote pijnlijke stilte tussen de heren.”

Twee maanden geleden hadden de twee live op televisie ruzie. Daarna kwam het eigenlijk nauwelijks meer goed: “Johan en Wilfred schuiven zwijgzaam aan tafel aan. Pas als het programma begint, komen de gesprekken zoals de mensen thuis die kennen op gang”, zegt de RTL-woordvoerder.

Genee spreekt zelf ook: “Johan en ik hebben altijd al een vreemde verhouding gehad. Ieder jaar is het voor ons allebei welkom dat we ons tijdens de zomerstop weer kunnen opfrissen.”

Volgens de presentator heeft het conflict dat hij met Johan heeft tijd nodig. “Maar bedenk ook: dit soort dingen komen in de beste huwelijken voor. En zo zie ik mijn samenwerking met Johan eigenlijk ook, als een huwelijk. Want als VI op tv is, zie ik hem vaker dan mijn vrouw. Rust in de tent, zoals nu in de zomer, kan geen kwaad.”

Trending

Versch!