Logo Goals and Glamour
“Fellaini smeekte me om seks”
© Pro Shots

oktober 2015 • Shownieuws Vriendin van

“Fellaini smeekte me om seks”

De Engelse tabloids hebben het behoorlijk gemunt op Marouane Fellaini. Beweerde een ex van de voetballer afgelopen week nog dat hij maar weinig presteert in bed, ditmaal pakt The Mirror uit met een verhaal over een vrouwelijke United-fan.

Zij beweert dat de middenvelder haar via sms smeekte om seks, terwijl ze naar een wedstrijd van United zat te kijken! De voetballer lag zelf ziek thuis en verveelde zich klaarblijkelijk.

“Het was bizar. Ik zat naar de wedstrijd te kijken, omringd door fans en een speler smeekt me om seks”, zegt de anonieme supportster. “Ik dacht nog: blijkbaar is hij toch niet zo ziek.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De 26-jarige dame kwam in contact met Fellaini toen ze enkele berichtjes op zijn Instagram achter liet. Dat leidde tot een hoop ongezonde aandacht van de Rode Duivel. Ze vertelt: “Hij stuurde me selfies en ik voelde me vereerd. Het duurde echter niet lang voordat ik ook selfies van een bepaald lichaamsdeel kreeg en hij me bij hem thuis uitnodigde.”

Hoewel ze naar eigen zeggen nooit op de avances van Fellaini in ging, bleef de Rode Duivel haar de hele zomer foto’s van zijn geslachtsdeel sturen. Belgen…

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour