?>
Logo Goals and Glamour

Een wedstrijd in de Roemeense competitie tussen Petrolul Ploiesti en Gaz Metan is woensdagavond volledig uit de hand gelopen. De scheidsrechter trok uiteindelijk liefst zes rode kaarten, waarvan een voor doelman Mircea Bornescu van Petrolul, die tegenstander Thaer Al Bawab in de arm beet.(Waar kennen we dat ook alweer van?)

Na ruim een uur spelen liep het duel compleet uit de hand, toen Al Bawab met een blessure op de grond lag. Hij werd hardhandig opgetild door enkele tegenstanders en gebeten door doelman Bornescu. Al Bawab sloeg daarop de keeper in het gezicht.

Het duurde enkele minuten voor alle heethoofden weer bedaard waren. Zowel Al Bawab als Bornescu kreeg de rode kaart. Even daarvoor was Geraldo van Petrolul al van het veld gestuurd. In de slotfase kregen ook Todea, Zaharia en Muth van Gaz Metan de rode kaart voorgehouden. Naast de zes rode kaarten werden er ook tien gele uitgedeeld.

Ruim vijftien minuten in blessuretijd maakte Petrolul alsnog de gelijkmaker waardoor de gemoederen nog eens hoog opliepen.

Trending

Versch!