?>
Logo Goals and Glamour

Groot nieuws voor alle Feyenoord-fans en mensen met grote liefde voor de Kuip. Burgemeester en wethouders van Rotterdam geven namelijk de voorkeur aan de bouw van een nieuw stadion voor voetbalclub Feyenoord. Daarmee is renovatie van de aloude Kuip van de baan. Dat zeggen bronnen binnen de gemeenteraad aan het ANP.

De bijdrage van de gemeente aan de nieuwbouw bestaat uit een garantiestelling van 165 miljoen euro. De totale kosten worden geschat op 313 miljoen euro. Het bestuur van Feyenoord presenteerde zijn plannen voor een nieuw stadion begin vorige maand.

Alle gedane acties van Reddekuip.nl lijken hierdoor voor niets geweest. Gisteren presenteerden zij nog zijn plannen nog in het stadhuis van Rotterdam. In de uitgelekte brief schrijft Moti dat ‘de lange termijn investeringsplanning financiële ruimte biedt aan de ontwikkeling van het nieuwe stadion en het Stadionpark’.

De gemeenteraad verwacht niet voor de tweede week van juni een beslissing te nemen over renovatie of nieuwbouw van De Kuip. Het is wachten op de second opinion van onderzoeksbureau Movares, dat in die tweede week van juni afgerond wordt.

Trending