?>
Logo Goals and Glamour

Het is langzaamaan druk aan het worden op de transfermarkt. Naast AS Monaco, dat al meer dan 100 miljoen euro uitgaf aan meerdere spelers zijn ze ook in Spanje druk bezig met versterkingen voor volgend seizoen.

Zo heeft Barcelona de komst van Neymar eindelijk afgerond en daarnaast zijn de Catalanen nog op zoek naar een ’typische nummer 9′. Volgens de Spaanse krant Sport staat Wilfried Bony tussen de acht namen op de kandidatenlijst van Barça. De topscorer van Vitesse vindt zijn naam terug tussen onder andere Miroslav Klose (Lazio Roma), Javier ‘Chicharito’ Hernandez (Manchester United), Romelu Lukaku (Chelsea) en Mario Gomez (Bayern München).

Bij Real Madrid wordt een dezer dagen Luis Suárez gepresenteerd. Suárez zou voor 25 miljoen euro plus een jeugdspeler over moeten komen. Volgens Sport is Suárez de Premier League spuugzat nadat hij vanwege verschillende incidenten bij het Engelse publiek weinig goed meer kan doen. Bij Real Madrid ligt een contract voor vier jaar klaar voor de Uruguayaan.

Trending

Versch!