Logo Goals and Glamour
LOL! ‘PSV-speler koopt zichzelf’
PSV-speler koopt zichzelf © Pro Shots

september 2015 • Shownieuws

LOL! ‘PSV-speler koopt zichzelf’

Hij heeft zijn kunsten in Eindhoven voorlopig nog niet kunnen vertonen, maar we mogen er wat van verwachten. Gastón Pereiro maakte in juli de overstap, maar scoort voorlopig alleen met het computerspel Football Manager, nadat hij bij zijn debuut voor PSV zijn neus brak.

Hij vermaakt zich echter prima met FM. “Ik heb mezelf meteen gekocht, want ik zat in het spel nog niet bij PSV”, zegt Pereiro tegen ELF Voetbal Magazine. “Hoeveel ik heb betaald? Drie miljoen euro. Een koopje dus, haha.”

Pereiro is blij in Nederland te zijn. Hij hoorde van teamgenoten dat het een mooie club is: “Bij Uruguay onder 20 heb ik met Sergio Rochet gespeeld. Hij heeft me ook opgepikt van het vliegveld. Toen ik de keuze kreeg om naar PSV te gaan was hij meteen heel positief. Eigenlijk net als alle anderen die ik geraadpleegd heb.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Mijn teamgenoten bij Nacional zeiden allemaal dat Nederland de ideale leerschool is voor jonge talenten. Ze raadden mij aan om hierheen te komen, om te leren”, aldus de Uruguyaan. “Net als Ronaldo en Romero hebben gedaan.”

Logo Goals and Glamour