?>
Logo Goals and Glamour

De Braziliaanse voetballer Neymar heeft na zijn overstap van Santos naar het grote Barcelona een goed gevoel over volgend seizoen. De overstap, waarmee Neymar eindelijk zijn kunsten in Europa kan komen laten zien, geven hem een apart gevoel in zijn buik. “Ik voel vlinders in mijn buik”, zei het 21-jarig supertalent. “Ik voel het nog steeds, maar kijk er naar uit om met geweldige spelers als Messi, Xavi, Iniesta en Daniel Alves en de andere te spelen.

Tijdens de Confederations Cup, die over twee weken begint in Brazilië, wil Neymar graag aan de hele wereld laten zien wat hij allemaal kan. Daarna komt Barcelona pas aan de beurt. “Dat toernooi is nu het belangrijkste. Ik wil met Brazilië de titel winnen.”

Volgens een woordvoerder van de Braziliaanse voetbalbond meldt Neymar zich begin komende week in Spanje voor zijn officiële presentatie bij Barcelona. Daarna voegt hij zich weer bij de Braziliaanse selectie om zich voor te bereiden op de Confed Cup, die half juni begint.

Neymar kwam een contract voor 5 jaar overeen met FC Barcelona. Hij had bij Santos nog een verbintenis tot 2014. Met zijn overgang naar Barcelona is een afkoopsom van ongeveer 28 miljoen euro gemoeid.

Trending