?>
Logo Goals and Glamour

Pierre van Hooijdonk keert terug bij Feyenoord. De oud-speler van de club gaat samen met Patrick Lodewijks het gedeelde beloftenelftal van Feyenoord en Excelsior coachen.

Van Hooijdonk speelde verdeeld over twee periodes in totaal vier seizoenen voor Feyenoord. Hij won met de Rotterdamse club in 2002 de UEFA Cup. Hij vindt het bijzonder om terug te keren: “Natuurlijk is het voor mij bijzonder om in een nieuwe rol terug te keren bij Feyenoord”, aldus Van Hooijdonk op de website. “Ik kijk er naar uit om bij de beloften aan de slag te gaan, omdat het voor mij een mooie gelegenheid is om te kijken of ik echt het coachvak in wil.”

Technisch Directeur Martin van Geel is blij met de komst van Pi-Air: “Het is voor Feyenoord een goede zaak dat iemand als Van Hooijdonk, die grote verdiensten heeft gehad bij de club, weer hier aan de slag gaat. Wij zijn er blij mee dat we iemand van zijn statuur kunnen toevoegen aan de staf van Jong Feyenoord/Excelsior.” Van Hooijdonk twitterde zelf dat hij de mogelijkheid krijgt om regelmatig met Van Geel mee te lopen.

Pierre van Hooijdonk twitter © Twitter.com

Pierre van Hooijdonk twitter © Twitter.com

Trending

Versch!