?>
Logo Goals and Glamour

FC Utrecht won gisteravond in de play-offs met 0-2 bij FC Twente. Komende zondag mogen de tukkers op bezoek bij Utrecht nog proberen om de nederlaag recht te zetten. De winnaar van het tweeluik speelt volgend seizoen in de Europa League.

Doelman Sander Boschker was de schlemiel na de nederlaag tegen FC Utrecht. De ervaren keeper maakte een enorme blunder, die leidde tot de 0-2. Hij bood daarna zijn excuses aan: “Ik vond dat ik dat moest doen. De jongens reageerden rustig: kan gebeuren. Maar het mag niet gebeuren.”

De doelman leverde de bal zomaar in bij Utrechter Duplan: “Ik wilde simpel op Rasmus Bengtsson spelen. De bal stuitte iets anders dan ik had gedacht en ik raakte hem verkeerd. Dat komt hard aan. Maar ik ben al wat ouder, morgen zet ik het van me af.”

Boschker vond dat FC Twente meer had verdiend. “Wij geven twee doelpunten weg, maar verder hebben wij alleen maar aangevallen. Utrecht speelde gesloten, defensief. Dat deed de club wel goed moet ik zeggen. Het wordt moeilijk nu. Maar laten we vol goede moed naar Utrecht gaan. Wie weet wat er nog kan gebeuren.’

Trending