?>
Logo Goals and Glamour
Fenerbahçe-aanvoerder slaags met Besiktas-fans

WTF

Fenerbahçe-aanvoerder slaags met Besiktas-fans

Fenerbahçe-aanvoerder Emre Belözoglu is tijdens een overtocht op een ferry aangevallen door aanhangers van Besiktas. Daarbij schijnt Orhan Ak, speler van Basaksehirspor en een vriend van Emre vervolgens een wapen te hebben getrokken en het op de Besiktas-fans gericht hebben.

Het incident gebeurde toen de Besiktas-supporters Emre en zijn passagier op de ferry in een auto zagen zitten. Eerst werd er alleen maar geschreeuwd richting de middenvelder maar toen een van de fans het achterlicht van de auto vernielde, liep de situatie compleet uit de hand. De ploeggenoot van Dirk Kuyt stapte uit zijn auto en ging op de vuist met de hooligans waarna het veiligheidspersoneel van de ferry tussenbeide moest komen om de gemoederen te sussen. Orhan Ak zou nog hebben geroepen: ,,Als jullie nu niet ophoepelen, schiet ik!”De Turkse ferry was  onderweg van Eskihisar naar Yalova en de Besiktas-fans gingen naar Akhisar, waar hun club vanavond een competitiewedstrijd moet afwerken. Emre was voor een openingsceremonie op weg naar Bursa. Zowel Emre als de Besiktas-aanhangers hebben aangekondigd juridische stappen te zullen ondernemen.

De strijd in Turkije is ongekend spannend. Besiktas staat met nog één wedstrijd te goed op de 3e plaats op 5 punten achter koploper Galatasaray.  Fenerbahçe heeft 3 punten minder dan de ploeg van Wesley Sneijder en staat voorlopig nog op de 2e plek.

Bekijk hieronder beelden van de confrontatie tussen Emre en de aanhangers van Besiktas:

Logo Goals and Glamour