Logo Goals and Glamour

Of de bondscoach Alexander Büttner vergeten is? Daar lijkt het wel op. En volgens de zaakwaarnemer van de jonge vleugelverdediger van Manchester United is het zelfs een grote schande dat bondscoach Van Gaal zijn speler niet heeft opgeroepen voor het Nederlands elftal.

Aleksander Bursac, de zaakwaarnemer van Büttner, gaat los: “Ongelooflijk. Dit is respectloos. Alexander, die dit seizoen zowel aanvallend als verdedigend zoveel beter is geworden, heeft 13 hele grote wedstrijden gespeeld. Bij een wereldclub als Manchester United.”

Bursac zegt tegen VI: “Büttner schrijf je met een umlaut op de u. Misschien denkt Van Gaal wel dat Alexander daardoor een Duitser is… Het is onverklaarbaar. Niets ten nadele van bijvoorbeeld Nelom, maar als je dit seizoen twaalf basisplekken hebt gehad bij de kampioen van Engeland, dan verdien je een kans. Het is voor ons gissen, misschien wacht de bondscoach met het oproepen van Büttner als de wedstrijden écht belangrijk zijn…”

Er zijn nog meer redenen volgens de zaakwaarnemer: “Dat zijn meer wedstrijden dus dan Tiendalli bij Swansea. Met alle respect, maar die was niet eens goed genoeg voor FC Twente. Alexander bestaat blijkbaar niet voor Van Gaal. Hij heeft zelfs nog nooit met hem gesproken.”

Daarmee was Bursac nog niet klaar en denkt aan een complot: “Er is als linkback niemand die betere aanvallende impulsen heeft dan Alexander. En hij heeft ook nog eens twee keer gescoord in de Premier League.. Wat moet je meer doen om eens getest te worden? Het is een speler waar we allemaal trots op mogen zijn. En hij wil het zo graag ook laten zien bij Oranje. Maar ze zullen wel bang zijn voor echte concurrentie. Ja, voor Daley Blind denk ik. Want die moet naar het WK en spelen. Anders kan ik dit toch niet verklaren”, aldus de zaakwaarnemer.

Büttner zelf blijft er rustig onder: “Het is de keuze van de bondscoach. Ik heb een fantastisch seizoen achter de rug en geniet nu met familie van mijn vakantie. Ik heb eigenlijk geen zin om hier over te praten.”

Vers

Quizzzz