?>
Logo Goals and Glamour

Goed nieuws voor alle Ajax-fans, trainer Frank de Boer heeft een nieuwe contract bij de Amsterdamse club getekend. Dat meldt de trainer van de Amsterdammers via Twitter.

Op het Twitter-account van de Broertjes de Boer was vanmiddag rond de klok van half 6 te lezen: “F: Goed nieuws! Zojuist handen geschud ik ga voor 4 jaar tekenen tot 1/7/2013 bij @AFCAjax,”.

Zijn tweelingbroer Ronald reageerde op het bericht van zijn broer: ‘R: gefeliciteerd broertje. Goeie keuze om nog 4 jaar bij deze fantastische club te blijven. @AFCAjax #opnaardevierdetitel’.

Direct daarna kwamen er veel reacties van fansites en bekende Nederlanders. Alle reacties zijn zeer positief over het feit dat De Boer bij Ajax blijft. Fans zien De Boer als hét brein achter de drie recentste landstitels.

De mededeling van Frank de Boer via Twitter © Twitter

De mededeling van Frank de Boer via Twitter © Twitter

Frank de Boer is nu 2,5 jaar trainer in Amsterdam en werd daarin drie keer kampioen met Ajax. Beide kampen hadden al uitgesproken graag nog een tijdje met elkaar door te gaan. Vandaag ondertekende ze een contract waarmee Frank de Boer tot medio 2017 trainer van de recordkampioen is.

Trending