Logo Goals and Glamour
Ajax-fans zetten speler op Marktplaats
Boilesen op marktplaats © Pro Shots

maart 2015 • Lachen

Ajax-fans zetten speler op Marktplaats

Ajax vloog donderdagavond uit de Europa League nadat het over twee wedstrijden op uitdoelpunten geklopt werd door Dnipro Dnipropetrovsk. De Amsterdamse ploeg won weliswaar met 2-1 na verlening, maar dat was na de met 1-0 verloren uitwedstrijd niet voldoende.

Die wedstrijd was voor een Ajax-fan aanleiding om linksback en aanvoerder Nicolai Boilesen te koop aan te bieden op Marktplaats. In het stadion was de laatste weken al regelmatig gefluit te horen voor de Deense verdediger en ook de media brandden de speler de laatste weken volledig af.

Met onderstaande beschrijving verscheen de advertentie om Boilesen te lozen op de website:

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Wegens structureel falen bied ik hierbij Nicolai Boilesen aan. Nicolai speelt bij Ajax als linksback maar heeft meerdere malen bewezen op geen enkele positie uit te voeten te kunnen, gevalletje gevaar voor je eigen ploeg. Boilesen heeft het tempo van een verouderde versie van Interner Explorer en is irritatiefactor nummer 1 tijdens de wedstrijd.

Dus zoek je nog een linksback voor de 4e klasse zondagcompetitie, dan ben je vrij om hem voor een kratje pils op te komen halen. Graag van tevoren wel even bellen.

Artikel verder na advertentie

7d7c6843a9477788ea3cfbedb409ab8d

Logo Goals and Glamour