?>
Logo Goals and Glamour
De 10 meest bizarre blessures
Auw! Gebeten door een steenmarter! © YouTube

Shownieuws

De 10 meest bizarre blessures

Een Chileense voetballer moest deze week direct na zijn wissel het veld verlaten met een blessure. Behoorlijk bizar, maar het kan nog veel gekker! Dit zijn de 10 meest bizarre blessures ooit.

10. Kevin Hofland

Kevin Hofland

© Pro Shots

De voormalig Feyenoord-verdediger raakte geblesseerd aan zijn bovenbeen toen hij opstond na het eten. Daarvoor liep hij al eens een enkelblessure op na gestruikeld te zijn over… zijn hond.

9. Kevin Kyle

Kevin Kyle

© Pro Shots

Auw. Deze Schotse spits blesseerde zich op een manier waarvan mannen hopen dat ze dat nooit hoeven meemaken. Zijn koter gooide een pan met kokend water in zijn kruis! Nogmaals: auw.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

8. Leroy Lita

Leroy Leta

© Pro Shots

Deze Zaïrische spits blesseerde zich in bed. En nee, niets spannends: hij rekte zich uit en scheurde een spier.

7. Alex Stepney

Alex Stepney

© Pro Shots

De voormalig doelman schreeuwde zijn spelers zo hard toe dat hij zijn kaakbeen brak!

Artikel verder na advertentie

6. Milan Rapaic

Milan Rapaic

© Pro Shots

Deze Kroatische oud-middenvelder blesseerde zichzelf toen hij zich op het vliegveld met zijn ticket in zijn oog stak. Lol.

5. Loris Benito

Net als bij Heracles hadden ze ook in Zwitserland last van een verdwaalde steenmarter. Met een prachtige snoekduik wist Zürich-speler Loris Benito het beest te vangen, maar werd keihard in zijn vinger gebeten! Benito kon na een korte blessurebehandeling wel weer verder spelen.

4. Santiago Canizares

Santiago Canizares

© Pro Shots

De Spaanse oud-doelman moest het WK van 2002 missen omdat een scherf van een gesneuveld potje aftershave een pees in zijn teen doorsneed.

3. Darius Vassell

Darius Vassell

© Pro Shots

Deze – al snel vergeten – voormalig spits van Manchester City probeerde een blaar op zijn teen te verwijderen… met een drilboor. Gek genoeg maakte hij zijn blessure alleen maar erger door zijn teen te doorboren. Goh.

2. Paulo Diogo

Soccerplayer loses his finger

Deze onfortuinlijke, voormalige middenvelder wilde het publiek inrennen om zijn assist te vieren. Toen hij over een metalen hek sprong, bleef zijn trouwring haken en werd zijn halve vinger afgerukt. Bovenstaand filmpje is dus niet voor de tere zieltjes…

1. Chic Brodie

DOG ATTACKS GOALKEEPER Colchester v Brentford

Vintage, maar hilarisch. Nou ja, misschien niet zo hilarisch voor de doelman in kwestie, want het beëindigde diens voetbalcarrière. Tijdens een wedstrijd liep een hond de doelman omver en verbrijzelde zijn knie. Wat de fuk!

Logo Goals and Glamour