?>
Logo Goals and Glamour

Al eerder schreven we over de keuze die kersverse trainer Philip Cocu aan Erik Pieters en Ola Toivonen voorlegde, maar vandaag laat Ola Toivonen weten totaal niet onder de indruk te zijn van de eisen van PSV. “Ik ga op vakantie, dan denk ik er zeker niet over na.” Inhoudelijk laat Ola weten de houding van PSV niet direct te begrijpen: “Het verraste me. De kans dat ik word verkocht is kleiner dan vorig jaar. Toen had ik een uitstekend seizoen achter de rug, nu ben ik maandenlang uit de roulatie geweest.” Medelijden met PSV als ze niks aan hem verdienen heeft hij niet: “De trainer is eerlijk geweest, prima. Maar in het verleden zijn wel vaker voetballers transfervrij vertrokken bij PSV.”

Daarnaast hebben zowel Erik Pieters en Ola Toivonen vorig jaar voor veel geld een transfer kunnen maken, PSV heeft dat toen tegengehouden. Marcel Brands spreekt over een ander beleid: ‘Wij kunnen het ons niet permitteren om spelers gratis te laten gaan, als je in een voetballer investeert, wil je daar ook een transfersom voor ontvangen. Ik ga in gesprek met de zaakwaarnemer van Toivonen. Wij zijn echt wel bereid om mee te denken.’

De zaakwaarnemer van Erik Pieters laat in ieder geval weten dat Pieters bereid is mee te werken aan een compromis. Wat Toivonen nu gaat doen? Lekker op vakantie.

Trending