?>
Logo Goals and Glamour

Het legioen van Feyenoord kan opgelucht ademhalen. Nadat eerder deze week al Jordy Clasie bijtekende is het nu aanvoerder Stefan de Vrij die zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zette.

Martin van Geel is blij met de ontwikkelingen: “Dit zijn twee van onze sterkhouders in ons elftal, waarvan we met het oog op het komend seizoen heel blij zijn dat ze langer aan Feyenoord verbonden zijn’, zegt de technisch manager op de website van Feyenoord.

De Vrij is zelf ook content met zijn nieuwe contract: “Het doet me heel veel dat ik nog langer deel kan blijven uitmaken van dit team en van deze club. Ik zie nog veel perspectief om zowel mezelf als het team te verbeteren. Ik ben nog niet uitgeleerd bij Feyenoord”, aldus De Vrij.

Samen met Clasie hoopt de Vrij op jacht te gaan naar nieuwe successen voor de Rotterdamse club. “Natuurlijk ben ik blij dat ook Jordy langer bij de club blijft. Dat we allebei bijtekenen zegt in mijn ogen ook iets over de groei die Feyenoord heeft doorgemaakt. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer een nieuwe stap zetten en echt om de prijzen meespelen.”

Trending