?>
Logo Goals and Glamour
De 5 opvallendste voetballers van deze week
De Guzman was dit weekend belangrijk voor Napoli. © Pro Shots

Ieder weekend zijn er een paar spelers die opvallen in de Europese competities, of dat nou positief of negatief is. Wij zetten de vijf meest opvallende voetballers voor je op een rijtje!

5. Memphis Depay

Depay heeft wel eens betere tijden gekend. De aanvaller viel ook dit weekend negatief op, door een nonchalant ingeschoten strafschop te missen.

4. Jonathan de Guzman

Napoli leek tegen Empoli tegen een pijnlijke thuisnederlaag aan te lopen, maar toen was daar Jonathan de Guzman. De Oranje-international kwam pas in de 70e minuut in de ploeg voor Dries Mertens en maakte twee minuten later de gelijkmaker. Het is niet voor het eerst dat de middenvelder belangrijk is voor de Italianen.

3. Arek Milik

Wanneer Milik in de opstelling van Ajax voorkomt, stelt hij zelden teleur. Zijn invalbeurt voor de vroeg geblesseerde Kolbeinn Sigthorsson luisterde hij op met twee prima spitsengoals. Vooral zijn tweede, na een onderonsje met Lucas Andersen, mocht er wezen.

2. Cristiano Ronaldo

Net als zijn aartsrivaal Lionel Messi was Cristiano Ronaldo dit weekend driemaal trefzeker. De reden dat hij lager staat dan de Argentijn heeft alles te maken met een schandalige schwalbe, waarmee hij onterecht een benutte strafschop versierde.

1. Lionel Messi

Het begint een beetje saai te worden, want opnieuw zorgt Messi er hoogstpersoonlijk voor dat Barca de overwinning pakt. Hij poetste daarmee de vroege voorsprong van stadsgenoot Espanyol weg.

Trending

Versch!