Logo Goals and Glamour
Deze 10 spelers wil Van Gaal naar Man United halen
© Pro Shots

december 2014 • Shownieuws

Deze 10 spelers wil Van Gaal naar Man United halen

Er lijkt elke dag wel een andere topvoetballer in beeld bij Manchester United. Alle geruchten zouden spoedig waarheid kunnen worden, want Britse media melden vandaag dat Louis van Gaal een godsvermogen mag uitgeven aan nieuwe spelers. Wij zetten daarom de 10 belangrijke transferdoelwitten op een rijtje!

10. Gareth Bale

Gareth Bale naar Manchester United

© Pro Shots

In de categorie ‘never gonna happen’, maar hij hoort toch in dit lijstje omdat de naam al meerdere malen door de geruchtenmolen is gegaan. Op dit moment ziet alleen Manchester Evening News nog kans dat de Real Madrid-ster naar Manchester komt. Wishful thinking, wellicht.

9. Mario Götze

Mario Gotze naar Manchester United

© Pro Shots

De held van Duitsland met zijn winnende treffer op het WK, maar ook bij Bayern München begint Mario Götze eindelijk warm te draaien. De kans lijkt dus klein dat hij die club verlaat, al denkt The Star dat het kan gebeuren.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

8. Arjen Robben

Arjen Robben naar Manchester United

© Pro Shots

Ook Arjen Robben is in topvorm bij Bayern en heeft al meermaals aan te geven het prima naar zijn zin te hebben in Duitsland. Toch denkt het gezaghebbende The Guardian dat de aanvaller herenigd gaat worden met Van Gaal. Ook de Daily Mail ziet het wel gebeuren.

7. Marco Reus

Marco Reus naar Manchester United

© Pro Shots

Marco Reus wordt al seizoenen lang in verband gebracht met topclubs, maar speelt ook al seizoenen lang voor Borussia Dortmund. The Times, The Mirror en The Star denken dat Van Gaal hem kan verleiden tot een overstap naar Manchester United.

Artikel verder na advertentie

6. Dani Alves

Dani Alves naar Manchester United

© Pro Shots

Dani Alves werd afgelopen zomer al in verband gebracht met andere clubs, omdat hij bij Barcelona niet meer zeker zou zijn van een basisplaats. The Times, The Guardian en de Daily Mail denken dat Manchester United de rechtsback op het vizier heeft.

5. Nathaniel Clyne

Nathaniel Clyne naar Manchester United

© Pro Shots

Nathaniel Clyne is een van de sterkhouders in het Southampton van Ronald Koeman. Aangezien United een chronisch gebrek heeft aan een goede achterhoede en van de zomer ook al Southampton-speler Luke Shaw haalde, lijkt deze transfer best realistisch. Dat denken The Times, The Mirror, The Star, The Sun, The Independent en The Telegraph ook.

4. Diego Godin

Diego Godin naar Manchester United

© Pro Shots

Manchester United kan wel wat meedogenloosheid in de verdediging gebruiken en de bikkelharde Diego Godin van Atletico Madrid lijkt daarom een geschikte versterking. Ook The Times, The Mirror, The Star, The Guardian, de Daily Mail, The Independent en The Telegraph zien deze transfer dus wel gebeuren.

3. Radamel Falcao

Falcao naar Manchester United

© Pro Shots

“Huh, maar Falcao speelt toch al voor United?” Klopt, maar slechts op huurbasis. The Times, The Mirror, The Guardian en en The Telegraph denken dat Van Gaal de spits definitief aan zich wil binden.

2. Mats Hummels

Mats Hummels naar Manchester United

© Pro Shots

Mats Hummels wordt al enige tijd in verband gebracht met United. Net als Godin zou de robuuste centrumverdediger een uitstekende versterking zijn voor Van Gaal’s zwakke achterhoede. The Times, The Mirror, The Star, The Guardian, de Daily Mail, The Sun, The Independent en The Telegraph zien deze transfer daarom als realistisch.

1. Kevin Strootman

Kevin Strootman naar Manchester United

© Pro Shots

Hij is nog maar net hersteld van zijn zware blessure, maar Van Gaal is al langer gecharmeerd van Kevin Strootman. Niet voor niets was het lang zijn reserve-aanvoerder bij Oranje! The Times, The Mirror, The Star, The Guardian, The Sun en The Telegraph zijn er allemaal van overtuigd dat de Nederlander snel naar Manchester verkast.

Logo Goals and Glamour