Logo Goals and Glamour
De 5 opvallendste voetballers van dit weekend
Messi heeft weer eens een record verbroken. © Pro Shots

november 2014 • Shownieuws

De 5 opvallendste voetballers van dit weekend

Dit weekend 24/11 zijn er een paar spelers die opvallen in de Europese competities, of dat nou positief of negatief is. Wij zetten de vijf meest opvallende spelers voor je op een rijtje!

5. Wayne Rooney

Rooney was dit weekend weer eens de redder van Manchester United. Zijn winnende treffer tegen Arsenal was behoorlijk onterecht, want de Londenaren domineerden tegen de ploeg van Louis van Gaal.

4. Luciano Slagveer

Eerst de held, daarna de schlemiel. Heerenveen-aanvaller Slagveer maakte tegen Ajax de openingstreffer, maar zorgde voor een ommekeer in de wedstrijd door even later zijn tweede gele kaart te pakken. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk ruim.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

3. Luc Castaignos

Het torinstinct van Castaignos stond op scherp tegen PEC Zwolle. De Twente-spits is in vorm en maakte twee goede treffers, die zijn ploeg de uitoverwinning opleverden.

2. Mimoun Mahi


PSV kreeg veel kansen, maar maakte maar één doelpunt tegen FC Groningen. Dat kwam de Eindhovenaren duur te staan, want Mimoun Mahi kon na een heerlijke actie Michael de Leeuw bedienen. Eindstand 1-1 en puntverlies voor de koploper.

Artikel verder na advertentie

1. Lionel Messi

Messi schreef geschiedenis door zich met een onvervalste hattrick tegen Sevilla tot topscorer aller tijden van La Liga te kronen. Hierboven de eerste: een prachtige vrije trap.

Logo Goals and Glamour