Schaaf stopt na 14 jaar coachen

woensdag 15 mei 2013 om 10:32 door Max

Werder Bremen maakte woensdagochten haar eigen website bekend dat het afscheid neemt van trainer Thomas Schaaf. Schaaf was de langstzittende trainer in de Bundesliga , hij was liefst veertien jaar de hoofdcoach van Werder.

De trainer heeft woensdagochtend afscheid genomen van zijn selectie en verliet daarna het trainingsveld. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger zal worden.

Schaaf was sinds 9 mei 1999 hoofdtrainer van Werder en leidde de club in 2004 naar de Duitse dubbel. Dit seizoen had de werkgever van Eljero Elia het een stuk moeilijker en met nog een duel te gaan staat Werder veertiende. De ploeg kan niet meer degraderen, maar dinsdag zat Schaaf met de clubleiding om tafel. In dat gesprek werd besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan.

Schaaf zit al sinds 1972 bij Werder, hij begon toen in de jeugdopleiding van de club. Zeven jaar later kwam hij in het eerste elftal. Daar speelde hij tot het einde van zijn carrière. Toen hij in 1995 stopte met voetballen, werd Schaaf direct trainer bij Werder, eerst bij het tweede elftal en vier jaar later dus bij het eerste.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!