?>
Logo Goals and Glamour
Heeft Jasper Cillessen een vriendin? Alles over zijn roerige liefdesleven
© Pro Shots / Instagram

Vriendin van

Heeft Jasper Cillessen een vriendin? Alles over zijn roerige liefdesleven

Jasper Cillessen maakte in 2016 een droomtransfer naar FC Barcelona, maar vocht zich nooit voorbij Marc-André ter Stegen. Ook bij zijn volgende club Valencia belandde hij op de bank, en in 2019 ging zijn relatie nog eens ook uit. Cillessen (32) is sindsdien vrijgezel, al had hij wel een avontuurtje met een Spaanse dame. Met grote gevolgen…

Artikel verder na advertentie

De Oranje-international (tegenwoordig terug bij NEC) was lang samen met Joanne Klooster. Ze verhuisden samen naar Spanje, maar zetten er in 2019 toch een punt achter. Volgens een insider zonder onenigheid of ruzie. Einde relatie, maar Jasper deed in Spanje meer dan bankzitten…

Artikel verder na advertentie

Cillessen heeft kind met Spaanse ex-vriendin

Want hoewel de Instagram van Cillessen braaf in het teken staat van voetbal, is hij zeker niet roomser dan de paus. De Telegraaf schreef dat de doelman in de klinch ligt met een Spaanse ex-vriendin. De twee hebben samen een kind en zouden onenigheid hebben over de kinderalimentatie.

Artikel verder na advertentie

Volgens Cillessen’s advocaat is er ‘geen groot verhaal’: “In de tijd dat Jasper in Spanje was heeft hij een korte relatie gehad en daaruit is een kind geboren. Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en moet nu voor de rechter worden bevestigd. Deze formaliteit wordt verzorgd door Jaspers advocaten in Spanje. Daarna wordt er gesproken over de alimentatie.”

Dit zou de Spaanse ex-vriendin van Cillessen zijn (Instagram hier). Goede smaak kan hem niet ontzegd worden:

De Spaanse ex-vriendin van Jasper Cillessen
© Instagram

Gaby Blaaser flirtte openlijk met Cillessen

Cillessen is dus weer terug in Nederland, zonder vriendin. Zijn er nog meer flirts van de doelman bekend? Nou, Story publiceerde in 2019 zwoele beelden van Cillessen met influencer Gaby Blaaser, in een beachclub op Curaçao. De twee leken het erg gezellig te hebben, waarop Blaaser een relatie tegenover Shownieuws niet ontkende.

Toch werden de twee daarna niet meer in het openbaar gespot, en bracht Story een jaar later het verhaal dat Gaby door Jasper was afgewezen. Geeft het ons wel een excuus om wat mooie plaatjes van Gaby Blaaser te posten.

Meer over Jasper Cillessen

© Instagram
© Instagram