‘Laat Jack van Gelder de finale doen’

dinsdag 8 juli 2014 om 18:06 door Jildert

Tijdens het WK doet Jack van Gelder op televisie slechts sfeerverslagen en interviews, maar vooral als radiocommentator is hij razend populair.

We kennen Jack als een gepassioneerde verslaggever, die zijn enthousiasme bij een doelpunt van Oranje niet onder stoelen of banken steekt. Geen wonder dus, dat de Facebook-pagina ‘Laat Jack de finale doen’ al 65.000 likes heeft!

Ook bezoekers van deze site hebben Jack met stipt op één staan als favoriete commentator, blijkt uit onze poll. Het goedlachse glimhoofd krijgt 74 procent van de stemmen!

Frank Snoeks zal de WK-finale daadwerkelijk op televisie verslaan, maar slechts 10 procent ziet hem het liefst achter de microfoon. De overige 16 procent van de stemmers prefereert een andere commentator dan Jack of Frank.

Voor de mensen die morgenavond toch graag Jack van Gelder horen bij Nederland – Argentinië, kunnen terecht op NPO.nl. Daar is een stream van het duel te vinden, waar het radio-commentaar van Van Gelder en Ronald van der Geer onder wordt afgespeeld. Door de vertraging is er echter wel een grote kans dat je door je buren al van een Oranje-doelpunt op de hoogte wordt gesteld.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!