Logo Goals and Glamour
Frank Snoeks: ‘Het was een lolbroek die belde’
Frank Snoeks © Pro Shots

juli 2014 • Lachen

Frank Snoeks: ‘Het was een lolbroek die belde’

Het was vreemd op televisie, Frank Snoeks die halverwege de wedstrijd Nederland – Costa Rica ineens zegt: “Verdomme, wat is dit toch”, toen zijn telefoon afging tijdens het duel.

Het bijzondere moment zorgde ervoor dat Snoeks zaterdagavond trending topic werd op Twitter. Snoeks: “Dat was mijn telefoon ja. Die heb ik nodig want ik moet gebeld kunnen worden door Hilversum. Het kan zijn, zoals al eens is gebeurd, dat mijn lijn wegvalt. Dan moeten de technici mij kunnen bereiken.”

De telefoon op de trilstand zetten, is geen optie voor Snoeks: “In de hectiek van zo’n wedstrijd merk je dat niet. Ik ga ervan uit dat ik alleen word gebeld in geval van nood. Maar dit was een onbekend nummer. Een lolbroek.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Wat mensen op internet en Twitter over Snoeks schrijven, interesseert de doorgewinterde commentator niet. “De wereld van Twitter is mij vreemd. Het boeit me totaal niet wat die mensen zeggen.”

Frank Snoeks zal aankomende zondag ook de finale van het WK op 13 juli in Rio de Janeiro van verslag voorzien. Laten we hopen dat Oranje daarin ook meespeelt.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour