?>
Logo Goals and Glamour

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier: vanavond om 20:30 uur is de openingsceremonie van het WK 2014 in Brazilië. De NOS zal de show live uitzenden op Nederland 1.

Het belooft een spectaculaire boel te worden, met 600 dansers en acrobaten. Zij zullen een hommage brengen aan de drie ‘schatten’ van Brazilië: de natuur, de bevolking en het voetbal.

Jennifer Lopez is, in tegenstelling tot eerdere berichten, toch aanwezig. De zangeres zal samen met de rapper Pitbull en de Braziliaanse zangeres Claudia Leitte het officiële WK-lied ‘We Are One’ ten gehore brengen.

Tussen al die showbizz zou je bijna vergeten dat het gaat om het voetbal. De openingswedstrijd wordt traditioneel gespeeld door het gastland: Brazilië neemt het om 22:00 op tegen Kroatië. Hier vind je een speelschema met alle WK-groepswedstrijden.

Het Nederlands elftal gaat intussen gewoon door met de voorbereiding op hun eerste groepswedstrijd van het WK, tegen Spanje. Er wordt vandaag getraind in Salvador, waar het duel morgen om 21:00 plaatsvindt.

Trending