Logo Goals and Glamour
Jumbo overdonderd door Juichpak-succes

mei 2014 • Shownieuws

Jumbo overdonderd door Juichpak-succes

De bekende Nederlandse supermarktketen Jumbo heeft zich flink verkeken op de populariteit van de Juichpakken van Roy Donders. De oranje huispakken zijn zo’n groot succes dat de voorraad al volledig is uitverkocht. En dat terwijl de WK-gekte eigenlijk nog moet beginnen

De woordvoerder van Jumbo zegt niet hoeveel Juichpakken Jumbo heeft verkocht. “Als iedereen die er eentje heeft het pak daadwerkelijk aantrekt tijdens het WK Voetbal in Brazilië dan zult u ze op heel wat straathoeken tegenkomen,” lacht Nieuwland. “We zijn volledig overdonderderd door het succes. Er is een heuse run ontstaan op de huispakken. Die heeft in onze filialen een drukte veroorzaakt vergelijkbaar met de laatste dagen voor Kerst.”

Klanten konden de Juichpakken kopen voor vijf actiezegels, elke 50 euro aan boodschappen was goed voor een spaarzegel, en bijbetaling van 9,90 euro. Nu de webshop gesloten is, moeten fans van de Roy Donders-parafernalia genoegen nemen met ander materiaal. “Binnenkort liggen er juichpetten mét en zonder harde krullen – een handelsmerk van Roy Donders – in onze winkels. We verkopen ook nog steeds ‘Roykes’, de worstenbroodjes met spek waar Roy zo van houdt,” aldus de Jumbo-woordvoerder.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Gelukkig zijn de JUICHEN-shirts nog lang niet uitverkocht! Klik hier om te bestellen!
banner-facebook-juichen-shirt

Logo Goals and Glamour