Logo #GOALS

Eljero Elia heeft opnieuw op de verkeerde manier van zich laten horen. Nadat hij eerder in het nieuws kwam omdat hij samen met teamgenoot Marko Arnautovic met hoge snelheden over de snelweg reed, was het nu opnieuw raak. De 26-jarige voetballer van Werder Bremen reed dinsdag in Den Haag zijn dure Bentley kapot.

De wagen was total loss moest worden weggesleept. De oud-speler van onder meer FC Twente reageerde nuchter op het incident. ‘Het is niet mijn maand’, liet hij via Twitter weten. De speler kon zelf niks doen meldt hij in een tweet:’Iemand rijdt mij aan terwijl diegene niet oplet en nog krijg ik de schuld. Media schrijven wat ze willen. Ze schrijven om iemand kapot te maken’, aldus Elia.

Elia laat duidelijk blijken dat hij de berichtgeving in de media en de reacties daarop erg vindt: ‘deze wereld is echt kapot, ik zie mensen gewoon smullen dat ze een kapot auto zien van een voetballer, maar gelukkig ben ik gezond;)’, zo tweette hij nog.

Het eerdere incident leverde Elia een schorsing voor de rest van het seizoen op. De eens zo talentvolle rechtersbuiten lijkt zijn carrière op deze manier weg te gooien.

Vers

Populair