Logo Goals and Glamour
Messi: ‘Als jullie dat willen, dan ga ik’

mei 2014 • Serious business

Messi: ‘Als jullie dat willen, dan ga ik’

De eens zo perfecte relatie tussen Lionel Messi en de fans van ‘zijn’ Barcelona begint langzaamaan deuken te vertonen. De fans trakteerden hun sterspeler op een licht fluitconcert na zijn matige partij tegen Atlético Madrid.

Messi deelde op het vliegveld van Buenos Aires, waar hij op weg was naar de nationale ploeg van Argentinië, een sneer uit naar de fans:”Als ze me liever zien vertrekken, heb ik daar echt geen probleem mee”, aldus de Argentijnse superster.

Er is echter wel een probleempje, Messi heeft net een contractverlenging getekend die hem 20 miljoen euro per jaar zal opleveren. Hij wil daarom ook graag blijven: “Ik heb altijd gesteld dat Barcelona mijn thuis is. Ik hou van de club… Maar de dag dat de mensen er me niet langer willen, dan zal ik er ook niet langer blijven.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour