?>
Logo Goals and Glamour

Het was een grote schok voor Svenja Koot en haar familie tijdens het kampioensduel van Ajax afgelopen zondag. De opa van Svenja werd tijdens het duel getroffen door meerdere hartaanvallen. Mede dankzij snelle optreden van enkele supporters en het stadionpersoneel leeft de opa echter nog.

Met een mooi bericht op Facebook bedankt Svenja alle betrokkenen voor hun hulp. “Wij zijn erg dankbaar voor alle mensen die ons hebben bijgestaan. Het personeel van de Amsterdam Arena heeft ons super goed geholpen. Ook zijn wij erg geroerd door het feit dat er supporters zijn geweest die een groot deel van de tweede helft hebben gemist om mijn opa te helpen. Zonder hen had mijn opa niet meer geleefd!”

Volgens Svenja werd haar opa tijdens de angstige momenten maar liefst vijf keer getroffen door een hartstilstand. “Hij heeft het overleefd, doordat hij meteen is gereanimeerd en er een defibrillator aanwezig was. Mijn opa maakt het op dit moment redelijk goed en het ziet er naar uit dat hij hier geen blijvend letsel aan over houdt.”

Namens het personeel van de ArenA werd er ook gereageerd op het bericht: “We zijn ongelofelijk blij dat alles weer in orde komt. Doe je opa de groeten van ons!”

Het facebookbericht van Svenja Koot aan de ArenA © Facebook.com

Het facebookbericht van Svenja Koot aan de ArenA © Facebook.com

Trending