?>
Logo Goals and Glamour

Met nog 2 wedstrijden te gaan voor het einde van dit voetbalseizoen staat er nog een hoop op het spel. Het enige at zo goed als zeker lijkt is dat Ajax kampioen wordt. De bookmakers geven maar (1,02) voor het kampioenschap van de Amsterdammers.

Maar, de grote vraag is, wie wordt er tweede in de Eredivisie, wie gaan er Europa in en welke teams spelen nacompetitie. De bookmakers van Unibet hebben een aantal favorieten, maar veel is nog niet beslist. PSV en Feyenoord staan vooralsnog gelijk in de notering voor de tweede plek (20,00). De laatste voetbalweek volgende week is alles bepalend.

Komende zondag zal PSV winnen van NEC (1,12), Feyenoord uit bij ADO (1,45) en Vitesse wint uit in Waalwijk van RKC (2,05). De stand blijft na dit weekend dus wederom gelijk.

Dat ligt anders onderaan het rechter rijtje. Een aantal ploegen bungelt nog onderaan met vrees voor nacompetitie. NAC doet hierin zondag goede zaken door van directe concurrent Roda JC te winnen. De overige degradatiekandidaten krijgen weinig kansen toegedicht.

Denk jij dat je een goede voorspellende gave hebt? Klik dan op onderstaande link:

Trending