?>
Logo Goals and Glamour
Vijf Nederlanders die opvielen: week 13
Arjen Robben is weer kampioen met Bayern München. © Pro Shots

Het Nederlandse voetbal heeft misschien niet meer de status die het ooit had, maar er zijn nog altijd genoeg Nederlanders in de voetbalwereld te vinden. In dit lijstje selecteren wij vijf Nederlanders die deze week opvielen: positief, of negatief.

5. Memphis Depay


Hij wordt gezien als hét grote Nederlandse talent, maar Memphis Depay kwam deze week negatief in het nieuws omdat hij op de vuist ging met zijn teamgenoot Joey Brenet. Niks aan het handje, verklaarde de aanvaller later op Twitter.

4. Joël Veltman

© Pro Shots

© Pro Shots

De schlemiel van Ajax omdat hij door twee domme gele kaarten van het veld gestuurd werd. Joël Veltman zag zijn ploeg zich wel plaatsen voor de bekerfinale, maar moet die zelf missen.

3. Guus Hiddink

Guus Hiddink is weer bondscoach. © Pro Shots

© Pro Shots

Het wordt ook wel het slechtst bewaarde geheim in de voetbalwereld genoemd: de aanstelling van Guus Hiddink als bondscoach van Oranje. Hij tekent voor twee jaar, met Ruud van Nistelrooy en Danny Blind als assistenten.

2. Klaas-Jan Huntelaar

© Pro Shots

© Pro Shots

Speelt zich na zijn blessure steeds meer in de kijker door week op week belangrijk te zijn voor Schalke 04. Moet Louis van Gaal misschien gaan denken aan een aanval met Robin van Persie én Klaas-Jan Huntelaar?

1. Arjen Robben

© Pro Shots

© Pro Shots

Hij pakte deze week het vroegste kampioenschap voor Bayern München ooit en Arjen Robben mag nu nog hopen op de triple. Wij hopen vooral dat de sterspeler van Oranje heel blijft tot het WK…

Trending

Versch!