?>
Logo Goals and Glamour

Volgens Hans Kraay jr. heeft Wesley Sneijder ooit op het punt gestaan om in zijn privéjet te stappen om Johan Derksen en René vd Gijp een lesje te gaan leren. Dat zegt de blonde presentator deze week in een interview in de Vara Gids.

Onderstaande tekst van Hans Kraay is te lezen in de televisiegids:
“Gisteren zaten Johan en ik toevallig tegelijkertijd in de visagie. Na tien minuten stilte keek ik naar een foto van Wesley Sneijder en zei tegen Johan: ‘Ik moet opeens denken aan die bedreigingen.”Bedreigingen?’vroeg Johan. ‘Ja’, zei ik, ’twee tot drie jaar geleden hebben jij en René hem belachelijk gemaakt, weet je nog. Wesley Sneijder die niet bij de pedalen van de Hummer kon. Ik zal toen thuis te kijken en Milaan belt.’ Yolante: ‘Hans, jij bent goed met Wesley hè. Hans, Wes is helemaal krankjorum geworden! Hij heeft een privéjet besteld en zijn vriendjes uit Utrecht ondiep gebeld!’

Vervolgens kreeg ik een opgevoerde Wesley Sneijder aan de lijn, in plat Utrechts.’Hans het is nu mooi geweest, ik laat ze nu in elkaar stampen. Over drie kwartier stijg ik op.’ Ik zei:’Doe normaal Wesley, wacht nou even op maandag, ik ga maandag wel even in de tegenaanval.’ De privéjet bleef aan de grond en ik heb het die maandag voor Wesley opgenomen. Johan had dit verhaal nog nooit gehoord.”

In onderstaande filmpjes is te zien dat V/d Gijp en Derksen plezier hebben over de lengte van Wes, maar ook dat Derksen tekeer gaat over Yolanthe en Wesley en in het tweede filmpje zie je Hans Kraay die het opneemt voor Sneijder en Yolanthe.

Johan Derksen en René van de Gijp nemen de lengte van Wesley in de zeik:

Johan Derksen die helemaal ziek wordt van Yolanthe:

Hans Kraay neemt het op voor Wesley Sneijder:

Trending

Versch!