?>
Logo Goals and Glamour

De duurste aankoop van de eredivisie gaat zijn club verlaten. Miralem Sulejmani, die Ajax in totaal 28 miljoen euro kostte, vertrekt aankomende zomer gratis uit de hoofdstad.

“De naam kan ik nog niet onthullen, dat is zo afgesproken. Het is wel een grote club van het niveau Ajax. En nu we het toch over geld hebben: ik ga daar minder verdienen dan bij Ajax”, zegt de aanvaller in VI. Volgens de Portugese site Maisfutebol is die club Benfica.

Sulejmani is in het interview niet mals over de clubleiding van zijn werkgever: “Ajax praat graag óver mij in de pers. Hadden ze maar wat meer mét mij gesproken. Ik dacht dat ik onder Martin Jol het ergste wel had gehad, maar het kan dus altijd nog slechter. Ik ben zwaar teleurgesteld.”

Volgens Sulejmani had Ajax al eerder van hem afgekund, zo zegt ie. Lokomotiv Moskou was concreet, maar de Amserdammers wilden volgens hem niet meewerken. “Later heb ik begrepen dat ze bij Lokomotiv nog nooit zo’n arrogante club hadden meegemaakt. Ze waren bereid om tot wel acht miljoen euro te gaan”, aldus Sulejmani.

Trending