Logo #GOALS

Een Braziliaans model die uitgeroepen is tot ‘Miss BumBum’ zegt seks te hebben gehad met stervoetballer Cristiano Ronaldo. De 27-jarige Andressa Urach verklaarde aan The Sun dat de ster van Real Madrid haar vele malen smste. “Hij was geobsedeerd door mijn kont”, aldus Urach.

Ze beschrijft uitgebreid wat er gebeurd zou zijn: “Het was ongelooflijk. Zijn lichaam is perfect, als een Griekse god. Hij ging uren door en kon maar niet zwijgen over mijn kont”.

Andressa Urach zegt dat de aanvaller van Real Madrid met haar de lakens deelde in Hotel Villa Magna in Madrid. Dat zou vlak voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund (die Real met 4-1 verloor) zijn gebeurd. Ronaldo zegt dat hij inderdaad in dat hotel was, maar zeker niks vreemds heeft gedaan: “Ik was op 22 april inderdaad in Hotel Villa Magna voor een interview met verslaggever Manu Sainz. Hij kan dat bevestigen. De rest is pure fictie en bedrog”, besluit hij.

Ronaldo heeft een relatie met de 27-jarige Irina Shayk. De ster van Real Madrid en Portugal is sinds 2010 samen met zijn Russische schone.

Zie hier een filmpje van ‘Miss BumBum’:

Vers

Populair