?>
Logo Goals and Glamour

Volgens VI-verslaggever Simon Zwartkruis gaat Frank de Boer bijtekenen bij Ajax. De trainer van de Amsterdammers heeft tegen de journalist uitgesproken dat hij verwacht drie jaar bij te tekenen.

De directie en de trainer gaan na het seizoen met elkaar om tafel. “Dat komt allemaal goed volgens Frank. Hij wil waarschijnlijk een jaar of drie bijtekenen. Dan is hij aardig dichtbij de tien jaar die hij voor ogen had”, vertelde Zwartkruis maandagochtend op VI Radio.

“Dit is het seizoen waar De Boer het meest tevreden over is. Juist vanwege die constante factor. Hij zegt het ook. Ajax is in iedere wedstrijd de bovenliggende partij geweest. In andere seizoenen was het vaak in fases.Het is nu gewoon een hele constante lijn geworden. Dat heeft er ook mee te maken dat hij zijn gedachtegoed erin gepompt heeft. Dat zegt ook de trainer van de tegenstander de laatste weken.”

“Toen hij een half jaar bij Ajax zat, was zijn streven totale domininatie. Daar werd toen wel schamper over gedaan, maar je ziet toch dat dit eruit komt dit seizoen. Het is geen onzin wat hij heeft verkocht. Frank zal zeer selectief zijn in zijn keuze voor een vervolgclub. Zijn vrouw en dochters zijn belangrijk in die keuze. Bij Liverpool had hij destijds uit beleefdheid nog een dag bedenktijd gevraagd, maar toen hij had opgehangen, wist hij al dat hij het niet zou doen.”

Volgens andere bronnen gaat het gerucht dat Barcelona heel ver wil gaan voor Frank de Boer. De Catalanen zouden het contract van de trainer af willen kopen en

Trending

Versch!