Logo Goals and Glamour
Balotelli lapt weer alles aan z’n laars
Balotelli lapt weer eens alle regels aan zijn laars © Twitter

maart 2014 • Lachen

Balotelli lapt weer alles aan z’n laars

In de Italiaanse voetbalwereld wordt er na het verloren duel met Spanje maar weinig over de wedstrijd gesproken. Het gaat weer vooral over Mario Balotelli. De spits miste de interland tegen Spanje door een schouderblessure, maar blijkt wel in staat om te tafeltennissen.

Gisteren stuurde Balotelli onderstaande tweet de wereld in: ‘Slaap zacht iedereen! En als iemand denkt mij te kunnen verslaan, laat het dat dan gewoon weten! Ik wed dat ik tegen iedereen van jullie kan winnen! Ik verloor nog nooit!’

Een foto die voor wat opschudding zorgde, omdat hij rust moest houden. De foto werd door diverse Italianen als onprofessioneel beschouwd.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

‘Super Mario’ voelde zich geroepen om te reageren. ‘Is Milan hier niet blij mee, pingpong? Hahaha! Het is maar een foto, ik heb niet gespeeld en bovendien ben ik links!’, zegt de spits van AC Milan, die aan zijn rechterschouder een blessure heeft.

Logo Goals and Glamour