?>
Logo Goals and Glamour

In de 32e speelronde van de Eredivisie zou Ajax theoretisch gezien al de titel voor zich kunnen opeisen, maar zo’n scenario lijkt nog niet waarschijnlijk. Alleen wanneer de Amsterdammers winnen bij NAC Breda en zowel PSV als Feyenoord verliest, mag de champagne worden ontkurkt. Volgens bookmaker Unibet zal het zover niet komen. Zij voorspellen overwinningen voor de complete top vier op zaterdag en zondag. Dat zou betekenen dat de voorsprong van Ajax vier punten blijft, met twee wedstrijden te gaan.

Ajax (1,31) wint in de ogen van de bookmaker in Breda vrijwel zeker van NAC (9,00). Eerder dit seizoen werd het in de hoofdstad liefst 5-0 voor het elftal van Frank de Boer, dus zal er met vertrouwen gestreden worden. Bovendien probeert de titelverdediger het onverwachte gelijkspel van vorige week tegen sc Heerenveen weg te poetsen. Mocht jij denken dat het net als in augustus 5-0 voor Ajax wordt, dan kun je 30,00 (!) keer je inleg verdienen. Alle quotes

Nummer twee PSV (1,18) laat zaterdagavond vrijwel zeker geen steek vallen tegen de bezoekers van FC Groningen (13,50). De spannendste wedstrijden op de zondag zijn ook al in te vullen, vermoedt Unibet. Heracles Almelo zal met een wonder moeten komen om Feyenoord in De Kuip te verslaan: het staat op 10,00 genoteerd tegenover 1,25 voor Feyenoord. Vitesse, dat nu de minste papieren heeft voor de landstitel, sluit het weekend zondag af. De Arnhemmers doen het met een quotering van 1,25 voor een zege.

Klik hier om mee te doen met Unibet en ontvang 50 euro gratis speelgeld.

Trending