Logo Goals and Glamour
Is ze al moeder, en waar woont Emma Heesters? Vijf dingen die je van haar wilt weten
© Instagram

Shownieuws

Is ze al moeder, en waar woont Emma Heesters? Vijf dingen die je van haar wilt weten

Emma Heesters is niet alleen zangeres, maar ook de vriendin van profvoetballer Wesley Hoedt. Met ruim anderhalf miljoen volgers op Instagram en zes miljoen abonnees op YouTube, mag ze gerust een bekende Nederlander genoemd worden.

In het kort:

  1. Wesley Hoedt is de vriend van Emma Heesters
  2. Ze is geen moeder, maar heeft wel ‘bonuskinderen’
  3. Emma is 27 en werd op piepjonge leeftijd bekend
  4. Emma Heesters woont niet in Nederland
  5. Fans Emma Heesters komen uit Indonesië
Vijf dingen die je wil weten van Emma Heesters
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley Hoedt is de vriend van Emma Heesters

Profvoetballer Wesley Hoedt is de vriend van Emma Heesters. Sinds 2020 hebben Emma Heesters en Wesley Hoedt een relatie. Dat is voortgekomen uit een weddenschap. Wesley Hoedt was namelijk onder de indruk van de muziek van Emma en dat wisten zijn vrienden ook.

Hij ging met zijn vrienden een weddenschap aan, dat zij wel zou reageren als hij haar een berichtje zou sturen via sociale media. Daardoor raakten de twee aan de praat en kregen ze een relatie. Hoewel de relatie al drie jaar duurt, heeft deze de afgelopen tijd ook vaak zat onder vuur gelegen. Lees hier alles over hun onstuimige liefdesleven.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Emma Heesters is de vriendin van Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

Ze is geen moeder, maar heeft wel ‘bonuskinderen’

Op dit moment is Emma Heesters zelf geen moeder, maar ze heeft wel twee ‘bonuskinderen’. Ze voedt namelijk twee kinderen op die haar vriend Wesley Hoedt over heeft gehouden aan een eerdere relatie. Zo wonen zijn dochter Noli en zoon Finn deels bij ze in. Op haar Instagram-kanaal deelt Emma Heesters regelmatig foto’s van hun gelegenheidsgezinnetje. Wanneer Emma Heesters en Wesley Hoedt samen zelf aan kinderen gaan beginnen, is nog niet duidelijk.

Emma Heesters is geen moeder, maar heeft wel kinderen
© Instagram: @Emmaheesters

Emma is 27 en werd op piepjonge leeftijd bekend

Emma Heesters is geboren op 8 januari 1996. Dat betekent dat ze momenteel 27 jaar is. Daarmee is de zangeres een kleine twee jaar jonger dan haar vriend Hoedt, die op 6 maart 1994 is geboren. Heesters zelf komt uit ‘s-Gravenpolder en begon haar muziekcarrière in 2004. Toen ze acht jaar oud was, deed ze mee aan het Kinderen voor Kinderen Festival met het nummer 100 kleine feestjes. Vier jaar later startte ze haar YouTube-kanaal waarop ze nummers coverde. Haar doorbraak als zangers van eigen nummers kende ze in 2019, toen ze samen met Rolf Sanchez een hit scoorde met Pa Olvidarte.

Artikel verder na advertentie

De leeftijd van Emma Heesters is 27 jaar
© Instagram: @Emmaheesters

Emma Heesters woont niet in Nederland

In 2021 maakte Wesley Hoedt de overstap van Southampton naar de Belgische club Anderlecht. Dat was voor Emma en Wesley ook de reden om in België te gaan wonen. Anderlecht komt uit Brussel, maar doordat Heesters vaak in Hilversum en Amsterdam moet zijn, hebben ze voor een tussenweg gekozen. Daarom hebben zij in de zomer van 2021 een eigen huis gekocht in Antwerpen. Hoedt kreeg het echter aan de stok met zijn trainer en wordt sinds begin november 2022 niet meer geselecteerd. Een vertrek lijkt aannemelijk, dus moet Emma misschien ook snel weer op zoek naar een nieuw huis.

Emma Heesters woont in Antwerpen
© Instagram: @Emmaheesters

Fans Emma Heesters komen uit Indonesië

Inmiddels heeft Heesters dus bijna zes miljoen abonnees op YouTube. Aangezien vrijwel al haar nummers Nederlandstalig zijn, zullen dat voornamelijk volgers uit ons land zijn toch? Niets is minder waar. “Van mijn abonnees woont ruim een derde in Indonesië”, vertelde Heesters in 2020 aan Het Parool.

“Ik heb tien keer zoveel volgers uit Indonesië als uit Nederland. Dat komt denk ik doordat ze daar een blond meisje wat sneller speciaal vinden dan hier.” Dat zorgt er dan ook voor dat Heesters daar rekening mee houdt bij haar covers en nummers. “Ik doe wel erg mijn best om Hindi of Bahasa zo goed mogelijk weer te geven. Het laatste wat ik wil is een andere cultuur beledigen.”

Emma Heesters heeft meer fans uit Indonesië dan uit Nederland
© Instagram: @Emmaheesters
Logo Goals and Glamour