Logo Goals and Glamour
Deze profvoetballer is de vriend van zangeres Emma Heesters
© Instagram

Vriendin van

Deze profvoetballer is de vriend van zangeres Emma Heesters

Je kent haar vast wel van grote hits als Pa Olvidarte, Waar ga je heen en Loop niet weg. Emma Heesters is succesvol zangeres en heeft ook nog eens een bekende vriend. De vriend van Emma Heesters is namelijk profvoetballer Wesley Hoedt.

Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

Emma Heesters is geboren in ‘s-Gravenpolder, een dorpje onder het Zeeuwse Goes. Ze komt uit 1996 en is begonnen met een YouTube-kanaal waar ze bekende nummers coverde. Op dat kanaal heeft ze inmiddels bijna zes miljoen abonnees. Inmiddels heeft ze een platencontract, meerdere hits op haar naam staan en deed ze al eens mee aan het populaire televisieprogramma Beste zangers.

Wesley Hoedt en haar vriendin Emma Heesters
© Instagram: @Emmaheesters

Daarnaast heeft Emma ook nog eens een bekende vriend. Wesley Hoedt komt uit de jeugdopleiding van AZ en speelt tegenwoordig voor het Belgische Anderlecht. De afgelopen jaren heeft hij diverse grote buitenlandse clubs aan zijn voetbal-cv toegevoegd, zoals Lazio Roma, Celta de Vigo en Southampton. Ooit werd door die laatste club meer dan 15 miljoen euro voor hem op tafel gelegd.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Emma Heesters heeft een relatie met haar vriend en profvoetballer Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

De vriend van zangeres Emma Heesters

Sinds 2020 hebben Emma Heesters en Wesley Hoedt een relatie. Dat is voortgekomen uit een weddenschap. Wesley Hoedt was namelijk onder de indruk van de muziek van Emma en dat wisten zijn vrienden ook. Hij ging met zijn vrienden een weddenschap aan, dat zij wel zou reageren als hij haar een berichtje zou sturen via sociale media.

Profvoetballer Wesley Hoedt heeft een relatie met zijn vriendin en zangers Emma Heesters
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley en Emma kenden elkaar helemaal niet, maar hij gaf haar in een direct message een compliment over haar muziek. Emma reageerde vervolgens met emoticons met hartjes in de ogen. “Toen zijn we aan de praat geraakt en is het goed gekomen”, vertellen zij tegenover Party. Dat klinkt wellicht als een romantisch verhaal, maar de vraag is of dat ook daadwerkelijk het geval is.

Artikel verder na advertentie

Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt op het strand
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley Hoedt ruilde ex in voor Emma Heesters

Volgens juicy-koningin Yvonne Coldeweijer is dit namelijk allemaal gebeurd toen Wesley Hoedt nog een relatie had met zijn ex-vriendin Melanie Hania. Sterker nog, hij zou Melanie meermaals hebben bedrogen en er uiteindelijk met Emma vandoor zijn gegaan. Daarmee zou Emma eigenlijk al moeten weten wat voor vlees zij in de kuip heeft, want volgens Yvonne pist Hoedt ook in zijn huidige relatie nog regelmatig buiten de pot.

Emma Heesters met haar vriend Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley en Emma zijn afgelopen zomer samen op vakantie geweest naar de Maledieven, maar aan het einde van de vakantie vloog hij direct door naar Ibiza om nog een weekje met zijn vrienden vakantie te vieren. Daar zou hij er behoorlijk op los hebben geleefd. “Volgens mijn bron is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, om zich bij binnenkomst direct weer op de volgende griet te storten.” Emma Heesters ontkent overigens de verhalen en wil niet spreken van een relatiecrisis met haar vriend Wesley Hoedt.

Logo Goals and Glamour