Logo Goals and Glamour
Vriendin van Hakim Ziyech: Monica Geuze of toch ‘mystery lady’?
© Pro Shots / Instagram

december 2022 • Vriendin van

Vriendin van Hakim Ziyech: Monica Geuze of toch ‘mystery lady’?

Na een moeizame tijd bij Chelsea liet Hakim Ziyech zich op het WK 2022 van zijn beste kant zien. De linkspoot was ouderwets op dreef en wordt op handen gedragen in Marokko. Maar hoe zit het met de vrouwen? Wie is de vriendin van Ziyech? Hij werd gespot met Monica Geuze, maar anderen beweren dat hij al jaren een vaste relatie heeft.

Ziyech komt vrijwel nooit in het nieuws met betrekking tot dames. Het is daardoor mysterieus of The Wizard momenteel een relatie heeft. Met zeer secuur en diepgravend speurwerk kom je een aantal interessante dingen tegen over het liefdesleven van Ziyech. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Heeft Hakim Ziyech een vriendin?
© Instagram: @Hziyech

1. Monica Geuze en Hakim Ziyech?

Een aantal jaar geleden werd Ziyech plotseling groot nieuws in de sportachterklap. De middenvelder annex aanvaller werd in Amerika namelijk meermaals gespot met influencer en ex-vriendin van Lars Veldwijk Monica Geuze. Juicechannel klaarde echter al vrij snel de lucht. “Nee ze waren toevallig samen in LA en hebben dezelfde vriendengroep. Monica Geuze promoot alleen een merk dat hij binnenkort uitbrengt. Ze hebben dus geen relatie.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Monica Geuze vriendin van Hakim Ziyech?
© Instagram: @Monicageuze
Is Monica Geuze de vriendin van Hakim Ziyech, of is het toch deze ‘mystery lady’? ❤️

2. Ziyech gespot met nieuwe vriendin?

Zoals eerder gezegd wordt Ziyech niet vaak in het openbaar gespot met vrouwen. Na Monica Geuze een aantal jaar geleden, werd Ziyech in december 2022 nogmaals gezien met vrouwelijk schoon. Op deze foto van Reality_FBI zit Ziyech in een restaurant in Dubai gezellig te dineren met een brunette. Zou dit misschien de vriendin van Hakim Ziyech zijn?

Heeft Hakim Ziyech een relatie met deze vrouw?
© Instagram: @Reality_FBI

3. Heeft Ziyech stiekem vaste relatie?

Niet alleen in Nederland zijn we geïnteresseerd in de verrichtingen buiten de lijnen van Hakim Ziyech, maar ook in het buitenland volgen ze hem op de voet. Zo is er een website, SportMob.com, die beweert dat Hakim Ziyech een vaste relatie heeft. Zij hebben ‘meerdere bronnen’ die bevestigen dat er wat speelt tussen hen en ze zijn meerdere keren samen gezien de afgelopen jaren.

Artikel verder na advertentie

Aja Narie, naar verluidt de vriendin van Hakim Ziyech
© Instagram: @Ajanarie

Op haar website stelt Aja Narie zichzelf voor als ‘een jonge moeder, een behulpzame vriend, een fulltime influencer, een content creator en nog veel meer’. En voor Hakim heeft Aja alvast een goede tip: ‘Pak een glas wijn als je mijn chaotische wereld betreedt, maar spoiler alert: het wordt leuk!’ 

Heeft Hakim Ziyech een relatie met Aja Narie?
© Instagram: @Ajanarie

.

Aja Narie is mogelijk de vriendin van Hakim Ziyech
© Instagram: @Ajanarie
Logo Goals and Glamour